Cheese wietzaadjes
Cheese is een van de meest gerookte cannabissoorten in Engeland, waar het ook zijn oorsprong vindt. Cheese stamt af van de vroege Skunk-soorten en is door een team van kwekers uit Londen verder ontwikkeld. Het resultaat is een cannabisplant met een geur die zo sterk is, dat hij de naam “Cheese” heeft gekregen.
Cheese wietzaadjes hebben een bloeitijd van 8 weken en zijn diverse malen in de top tien van de Nederlandse cannabiscups beland. Deze soort heeft een relatief korte bloeitijd en produceert uitstekende, compacte toppen.
Cheese is geliefd om haar milde smaak, gemiddelde effect en plezierige gevoel.
Eigenschappen Cheese wietzaadjes
- Geschikt voor zowel binnen- als buitenkweek
- Heerlijke kaasgeur en -smaak
- Gemakkelijk te kweken soort
- Korte bloeitijd
- Krachtig werkende plant
- Geschikt voor Sea of Green kweekmethode
Informatie Cheese wietzaadjes
Kenmerk | Details |
---|---|
Genetica | Skunk Critical |
Indica/Sativa | 50% Sativa, 50% Indica |
Bloeiperiode | 8 weken |
Hoogte plant buiten | 100 tot 200 cm |
Oogstmaand buiten | Van juni tot oktober |
Opbrengst binnen | 550 gr / m² |
Opbrengst buiten | 200 – 800 gr / plant |
THC-gehalte | 17% |